СРЕБРЕНИЦА – Екслузивни документи којима се демаскирају лажи и обмане у вези наводног геноцида (ФОТО)

(СРПСКА ИСТРАЖИВАЧКА МРЕЖА) 



Како вријме одмиче све је више сазнања, чињеница и околнности којима се јасно демантују разне конструкције на основу којих се на све могуће начине покушава облатити српски народ као и читава Република Српка.
Портал „БИРАЧ ДАНАС“ у посједу је значајнног доказног материјала којим се потврђују и јасно доказују  чињенице да је наводни сребренички геноцид измишљена теза запада и других свјетских моћника, осмишљен са намјером блаћења српског народа и представљања Републике Српске као геноцидне творевине.



Данас обављујемо ручно писани документ са назнаком „строго повјерљиво“ а којим се децидно и јасно доказује да Сребреница није била демилитаризована зона како се то упорно покушава пресдставити  свих ових година. Огормни су напори бошњачких фракција да се у јавност пласира слика како су се у Сребреници налазили само недужни цивили, да није било војних формација, војних операција нити било каквог другог борбеног дејства од стране такозване Армије БиХ.
Приложени акт јасно доказује да је Сребреница имала на хиљаде до зуба наоружаних бораца који су починили страшне злочине над српским народом у читавом Подрињу. Дакле постојала је добро организована злочиначка скупина која је редовно боребено дејствовала чинећи тако ужасне злочине над  дјецом,женама и старијим лицима српске националности, а што је све докуметовано налазима обдукције и другим доказним материјалима видео снимцима итд...
Готово све пресуде на основу  којих  су  пресуђени официри Војске и Полиције Републике Српске засноване су на погрешно утврђеном чињеничном стању и самим тим су незаконите. Накарадна судска пракса Хашког казамата довела је до тога да се пресуде за Сребреницу доносе по аутоматизму те да се наводни геноцид узима као већ утврђена чињеница. 
Како вријеме одмиче све је више упитан бошњачки мит о Сребреници и све је ближа права истина.Управо због тога се и најављује наметање Закона о забрани негирања геноцида.Очито да права истина одређеним силама и моћницима не одоговора. Наставиће се......

"БИРАЧ ДАНАС" 

Коментари